Aktuality

Mód: Roses are red, I have a phone, nobody texts me, forever alone.

Novinky: Konec stagnace.

Hláška tisíciletí:

" Kdyby jsme třeba začali hledat to, co máme společné, a ne to v čem se lišíme...no kdo ví.."
"Společný zájem: Porno?"

sobota 13. října 2012

Day #4: how you think your life would change if you achieved your dream


as always :D




   Jaký hovado vymyslelo tohle téme?
   Samozřejmě že by se můj život totálně změnil kdybych dosáhla svého snu. Změnilo by to život každému.
   Všechno mění váš život každou minutu kterou prožíváte, možná jenom trošku, ale pořád se mění. Život je plný změn. Těch dobrých ale i těch zlých. Tak to prostě je a nikdo s tím nic neudělá i kdyby chtěl.
   Věřím tomu že na náš život je už dávno nějak předurčený ale pořád se trošku pozměňuje podle toho co děláme, jak reagujeme, jak se rozhodujeme.
    Plácám nesmysly. Nočních 5 řádků poezie je vesele za námi. Nedivte se, je 30 minut po půlnoci a já se tu s tím pořád patlám. Hrůza. Já v noci je něco jako normální člověk a kafe. Hrůzostrašné věci se můžou stát. O to horší to je že stále čekám na spuštění doregistrace na akicon, kterou jsme před chvílí úspěšně shodili. Posledních 50 míst.
   404! 404 všude!

A i přesto že to tu tak okecávám tak jsem se ještě pořád nedokousala k tématu. Trololo.

Jak by se můj život změnil?
 
   Naprosto od základů, jak už jsem se zmínila. Když dosáhneš svého snu, ať už je to snězení pizzy, godzzily, čehokoliv, je to pořád něco co jsi dokázal a co jsi chtěl už dlouho dokázat. Život je o tom pokusit se něco dokázat. A když toho něčeho dosáhneš...well, good for you!, ale tvůj život už se pravděpodobně už tak nehorázně změnil tím že jsi se snažil o to toho dosáhnout. Trololo life. To že jsi toho dosáhnul je jen třešnička. Logika světa, život se ti hromadně změní když dosáhneš svého snu, ale nejspíš to nebude zas tak bad-ass vzhledem k tomu kolik toho člověk musí obětovat aby toho dosáhnul. Hohoho.

Pořád plácám nesmysly...haha....pořád 404....haha....


__________
 

   This one is hard. :D
   Of course my life would entirely change if my dream would come true. And I think life would change for everyone if their wish would come true. Everything is changing your life every minute, just a little bit, but it's still changing. Life is full of changes. The good ones and also the bad ones. This is just how it is. And you can't do nothing about it, even if you want to.
   I trust that our life is decided long time before we are born, but it slightly changes sightly with everything we do.
   I know that I am talking nonsense right now, but really, it's four minutes after midnight and I am still not finished with this article. Terrible, terrible thing. Me in night time is like some people and coffee. Terrible thing could happen. It's even worse when I am waiting to register on Akicon. Last 50 places bros!
   404! 404 everywhere!

   But really, I already wrote a lot of stuff but still didn't quite get to the theme. Trololo.
 
How would my life change?

   Entirely, as I already said. If you achieved your dream, even if its just to eat pizza or godzilla or something, still it's something you did and you wanted to do for a long time. Life is about trying to reach your dream. And if you reach it...well, thats awesome, but your life propably changed a lot when you were trying to reach it and actually reaching it is just sweet dot at the end. Thats the logic of life, your life would entirely change with reaching you dream, but also it would not change that much since your life already changed a lot because your effort you had put in it.

Still talking nonsense..haha...still 404...haha...

Žádné komentáře:

Okomentovat