Aktuality

Mód: Roses are red, I have a phone, nobody texts me, forever alone.

Novinky: Konec stagnace.

Hláška tisíciletí:

" Kdyby jsme třeba začali hledat to, co máme společné, a ne to v čem se lišíme...no kdo ví.."
"Společný zájem: Porno?"

středa 10. října 2012

Day #2: Something that is illegal but you think should be legal


Czech / English ^^



   Ouky douk, dneska se nejspíš zaměřím na Marihuanu. Psala bych o něčem jiném ale víte ono existuje toooolik věcí které jsou ilegální a já jsem tááák líná :D Tudíž budu psát o tom co je nejjednuduší a o čem se neustále vedou dohady. Mimo jiné jsme o tom už mluvili ve škole tudíž snad nebudu za moc velkého idiota :D  

Proč by tedy měla být marihuana legální?

   Protože může lidem víc pomáhat než škodit.
Zaprvé, marihuana pomáhá lidem s roztroušenou sklerózou. Když lidé s RS kouří marihuanu uvolňují se jim svaly, cítí se lépe a dokonce nemají tolik záchvatů a křečí jako normálně. Myslím že všichni víme o tom brave taťkovi který ilegálně pěstoval marihuanu pro svoji dceru aby jí tím pomohl. 
Zadruhé marihuana pomáhá lidem zrelaxovat a snížit tak hladinu stresu. A hádejte co způsobuje většinu typů rakoviny? Ano hádáte správně, je to stres. 

Vím i o pár teoriích které víceméně zvažují možnost toho že kdyby byla marhuana legální užívalo by ji míň lidí. Základní psychologie člověka vypovídá o tom že lidé mají nutkání dělat věci co jsou zakázané. Všichni jsou to rebelové! 
+ marihuana je lepší jak cigarety a alkohol, hlavně kvůli tomu že na marihuaně si nemůžete vypěstovat fyzickou závyslost. A mimo jiné ani neexistují zprávy o tom že by někdo umřel kvůli užívání marihuany, což nemůžeme říct třeba o alkoholu. 

Tak jako tak je ale marihuana droga, takže ano ale opratrně. 

_____

 Today I will propably go for Marihuana. There is actually sooo many illegal thinks I don't know about, and you know that I am sooo lazy to search them out, that the result is the easiest one, the one that everyone is always debating about. We also did talk about in school so I know something about it and it won't be that stupid, I hope. :D

Why should be Marihuana legal? 

   Because it can actually help people. 
Firstly, Marihuana is helping people with multiple sclerosis. If they smoke Marihuana they feel better and they don't have convulsions that often. We even have a case in CZ when a father was illegally growing marihuana for his daughter who has multiple sclerosis, because it was helping her. 
Secondly, marihuana is helping people to relax so they don't feel stressed. And guess what. Almost all of the types of cancer are caused by stress. 

Also there are some theories that are thinking about possibility that if marihuana would be legal less people would use it. People almost always like to do something that is forbidden. Such a rebels they are! :D 
+ marihuana is better than cigarettes and alcohol, mostly because you can't have physical addiction to it. And there also aren't any cases that somebody died because of marihuana, which you can't tell for example about alcohol. 

But still it's a drug. So use it carefully. 

Žádné komentáře:

Okomentovat