Aktuality

Mód: Roses are red, I have a phone, nobody texts me, forever alone.

Novinky: Konec stagnace.

Hláška tisíciletí:

" Kdyby jsme třeba začali hledat to, co máme společné, a ne to v čem se lišíme...no kdo ví.."
"Společný zájem: Porno?"

neděle 1. dubna 2012

Trolling level; Pepik Hnátek

Na co da faq že sem to šla do kina?
You can't be serious.












Nemá cenu se pro dnešek bavit o příběhu. I kdyby to nějaký mělo já to nepochytila už kvůli tomu že já a fotbal je asi jako já paraglaiding. Never gonna happen. Nemám ráda fotbal, nikdy sem ho němela ráda a asi ani nikdy nebudu. Bitch please, dyť tam jen jak ichtylové běhaj za míčem. A za b) jsem neviděla ani jeden díl toho seriálu či podle čeho to točili.
Každopádně to nemění nic na tom že to bylo koukatelné, ba i dokonce vtipné.

Přirozeně jsem se před odchodem do kina celkem hrozila z toho co tam na mě čeká, přeci jen se nemám s českými filmy zrovna v lásce, ale ve výsledku jsem byla i docela i příjemně překvapená.
Byl to takový film ze života.

Ve zkratce.

Vpodstatě šlo o fiktivní fotbalovou scénu v jakési vesničce, kde fungovala světla na přejezdu opačně, a hlavní zájem byl fotbal, kolem kterého se to celé točí. Mají tam hřiště, mají tam tým, mají tam míče, jen ne a ne postoupit do vyšší fotbalové soutěže. Jejich hlavní trenér se jmenuje Pepik Hnátek, a.k.a. hlavní postava, který svůj "manšaft" rozhodně nešetří ani přes svůj věk. Očividně to ale občas přehání (divme se, on je to maniak do fotbalu a zarytý sparťan!) a týmu poslední dobou leze na nervy. Do toho všeho se jim k hřišti přiserou pouťaři kteří Pepikovi pěkně kazí plány. A aby toho nebylo málo Pepik chytne infarkt.

....a do toho všeho je zasazen celý příběh.

Samo o sobě by to bylo asi o ničem. Kdo by se taky divil. Nikdo by asi nekousnul jeden celej film o fotbalu s blbejma kecama. Díkybohu je to ale poměrně povedená komedie u které se nevydržíte nesmát.

Abych byla upřímná, odcházela jsem z kina s tím že je to děsná hovadina, což u mě přetrvává, ale hlodům z onoho snímku se směju ještě teď.

Dokonce jsem si tam stihla najít i oblíbenou postavu. Sem dobrá, já vím.
Šišla to prostě vždycky spolehlivě zabil. Dokonce víc jak znělka ze Star Treku v Miss 2012.
Asi hlavní důvod proč jsem si ho oblíbila byl ten že Šišla prostě neměl žádnou vlastnost kterou by vás po chvíli začal totálně iritovat. Choval se lehce přiblble, ačkoli tam z nich byl asi nejchytřejší, a šišlal.
Hláška "Hojubičko popejavá...šedneš ši mi na juku a houkneš vjuků vjuků..." byla legendární.

V těsném závěsu ho na stupínkách oblíbenosti následoval Kužel.
Protože Kužel je prostě charakter. Línej ale charakter.

nenápadné vzdělení: Spousta postav tam byli děsní trollové. Trollovali koho mohli. Nebo spíš Trorlové?

Některým hláškám dávám tak měsíc aby se rozšířili do moderní mluvy našich spoluobčanů.

Podtřeno sečteno, nebylo to zas tak děsný, ba naopak bylo to vtipný, perfektní relaxační film. Ale že bych to musela vidět znova, to asi ne.

Kdo se hodně nudí, ať se podívá. Uteče mu pak rychleji čas.


"Slavie.....ne, Sigma Olomouc." 

Žádné komentáře:

Okomentovat